Ny hemsida för lokalfotbollen

I helgen har Norrsportens fotbollssida, Norrfotboll, lanserats. Här kommer matchreferat från de lägre divisionerna att finnas.

Som du som läsare kanske märkt har det inte varit lika mycket aktivitet som det brukar vara här på Norrsporten den senaste veckan. Anledningen är arbetet kring det som i dag avtäcks – lanseringen av Norrfotboll.

På Norrfotboll kommer du att kunna läsa matchreferat från Västerbottens distriktsserier i fotboll. Skribenterna är personer som hemmalaget i matchen valt ut och förhoppningen är att alla lag i länet kommer att ha var sin skribent under säsongen.

Får vi många som skriver referat kommer det, likt som det var förr, gå att läsa matchreferat från länets alla hörn och serier. Gräsrotsfotbollen, som det redan finns ett stort intresse för, kommer att bli mer levande än den har varit på många år.

Redan i helgen har några skribenter kommit i gång med referaten – och många fler är att vänta under säsongen.

Ta mig till Norrfotboll!

Kom också ihåg att ni kan läsa artiklar om flera av länets lag (och fler är att vänta) genom att trycka på någon av serienamnen här nedanför.

Norrsporten

 

Taggar: , , , , , , , , ,
Kategori: Fotboll 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *