Norrsporten i sommar

Från och med nu och under sommaren kommer Norrsporten att gå på halvfart.

Detta beror på att jag som driver Norrsporten kommer att jobba på annan ort i ungefär tre månader framöver. Det betyder däremot inte att det blir helt stilla här, utan det kommer fortfarande att uppdateras då och då under sommaren.

Och Norrfotboll fortsätter förstås att rulla på under hela fotbollssäsongen där det varje vecka publiceras flera referat från länets matcher.

Denna första tid med Norrsporten har varit väldigt rolig och ni är många som har varit inne och läst här. Jag vill passa på att tacka er alla och hoppas att ni kommer att fortsätta besöka sidan under sommaren – och framför allt till hösten då jag kommer tillbaka med full kraft.

Har ni under sommaren några tips eller funderingar så går jag alltid att nå på mejl eller telefon.

David Pettersson

Kategori:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *