Ny tränare inför nya serien

LN91 spelar i en ny serie denna säsong – och gör det med en ny tränare.

Det blir Mattias Lund som tar över som tränare för LN91 kommande säsong. Närmast har han tränat Björklövens J18-lag under ett par säsonger och dessförinnan Tegs SK.

– Kul att gå vidare med ett nytt tränaruppdrag. LN91 ligger mig varmt om hjärtat då jag har åtta säsonger som aktiv här. Det är ett härligt gäng killar i LN91:s A-lag så jag ser verkligen fram emot denna säsong, säger Mattias Lund.

”De känner för klubben”

Då Mattias Lund har ett förflutet som spelare i LN91 under många säsonger så det blir en välbekant miljö för honom under den kommande säsongen i Norrskenshallen i Nordmaling. Vid sin sida som assisterande tränare får Lund en annan före detta LN91-spelare – Fredrik Eriksson, som haft en tidigare tränarsejour i LN91.

– Det känns bra att kunna knyta till oss tränare med erfarenhet från LN91. De känner för klubben och deras kompetens i kombination med LN91:s satsning på lokala förmågor ger en bra mix, säger Christer Edlund, sportansvarig i LN91.

Nytt för kommande säsong är att det blir spel i hockeytvåan i Västerbotten efter att LN91 under flera år seriespelat i Ångermanland. Ungdomslagen i LN91 kommer även fortsättningsvis att seriespela i Ångermanland.

Taggar: ,
Kategori: Ishockey 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *